Home » Extra 5 » “101 причина да се наздрави со Скопско” – нов спот на пивскиот бренд

“101 причина да се наздрави со Скопско” – нов спот на пивскиот бренд

Роденден, именден, свадба и уште 101 причина да се наздрави со Скопско. Погледнете го новиот спот на Скопско, кренете ги чашите високо и наздравете со најблиските. За Нас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365