Home » Super Bowl 2015 Ads » Budweiser ја продолжува приказната за верните пријатели и на Супер Бол 2015

Budweiser ја продолжува приказната за верните пријатели и на Супер Бол 2015

На минатогодишното издание на Супер Бол една од најзапазените реклами беше онаа на Budweiser со приказната за вистинските пријатели, #BestBuds коњот и кучето, реклама која тогаш предизвика лавина од емотивни реакции, коментари и еден куп пофални зборови.

Се чини дека Budweiser не можеше да одолее и да не сними продолжение на таа реклама, кое повторно премиерно ќе имаме можност да го видиме на овогодишниот Супер Бол 2015 од кој не делат само неколку дена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365