Home » Super Bowl 2015 Ads

Super Bowl 2015 Ads

Најдобрите 5 реклами за време на Супер Бол 2015

Утрово заврши овогодинешното издание на највредниот (комерцијално гледано) спортски настан во годината – Супер Бол. Копјата ги вкрстија шампионот во AFC (New England Patriots) и шампионот во NFC (Seattle Seahawks) а победата во многу тесен резултат (28-24) ја однесе тимот на “Патриотите“ кој годинава ќе го носи лауреатот на NFL ... Read More »

Новата “Ти не си ти – кога си гладен“ реклама на Сникерс

Кога зборуваме за Сникерс…некои ги обожаваат…..а некои неможат да ги смислат….зборуваме за нивните рекламите….чоколадите ги сакаат сите :) Веројатно еден од најзапазените а и нај-annoying рекламни слогани е нивниот “Ти не си ти кога си гладен“ кој го слушавме повеќепати прикачен на неколку нивни ТВ реклами. По повод Супер Бол 2014, Сникерс, ... Read More »

Budweiser ја продолжува приказната за верните пријатели и на Супер Бол 2015

На минатогодишното издание на Супер Бол една од најзапазените реклами беше онаа на Budweiser со приказната за вистинските пријатели, #BestBuds коњот и кучето, реклама која тогаш предизвика лавина од емотивни реакции, коментари и еден куп пофални зборови. Се чини дека Budweiser не можеше да одолее и да не сними продолжение на таа реклама, ... Read More »

Супер Бол рекламата на Victoria’s Secret

По седумгодишно отсуство на телевизиските екрани за време на популарниот натпревар, брендот за долна облека Victoria’s Secret повторно ќе ги прати своите ангели за да ја заведат бројната публика. Вчера беше објавена рекламата со Кендис Сванапул, Адријана Лима, Лили Олдриџ, Беати Принсло, Алесандра Амбросио и Карли Клос, која ќе биде ... Read More »

Вебсајтот кој закупи реклама на Супер Бол за само 700$

Да, почнува тоа време од годината кога поинтензивно ќе пишуваме за “Супер Бол“, спортскиот настан на годината, за кој повеќе зборуваат маркетерите отколку спортистите :) VOX медиа, компанијата мајка на веб сајтот theVerge потврди дека ќе учествува на овогодинешното издание на Супер Бол (1 февруари) со своја 30 секунди долга реклама ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365