Фриленсинг

Димков ја промовираше својата трета книга „Патување кон финансиска слобода“

Македонскиот автор Данчо Димков ја промовираше својата трета книга „Патување кон финансиска слобода: Трансформирање на трговските вештини во финансиска независност“,...

Read more

Со професионално надоградување до кариерно унапредување: Ново издание на настанот „Од почетник до успешен фриленсер“

Настанот „Од почетник до успешен фриленсер“ ќе го одржи своето ново издание на 15 февруари 2024 година (четврток), во просториите...

Read more
Page 1 of 2 1 2