Маркетинг & Адвертајзинг

Доделени наградите KAKTUS 2022 на најуспешните проекти, тимови и поединци!

Marketing mreža синоќа им додели награди на организациите, компаниите, институциите и агенциите за најквалитетните и најпрофесионални индивидуални и интегрирани кампањи...

Read more

Крај на повеќемесечната драма: M&C Saatchi сепак останува независна агенција

Британската адвертајзинг агенција M&C Saatchi останува независна откако собранието на акционери гласаше против договорот за аквизиција на агенцијата од страна...

Read more

Петар Кесерџиев и Радомир Иванов ќе ја предводат агенцијата Saatchi & Saatchi Sofia

Агенциската групација Publicis Groupe во Бугарија објави дека Петар Кесерџиев и Радомир Иванов го преземаат управувањето со софиската креативна агенција...

Read more

Наскоро завршува редовниот пријавен рок за BalCannes, се бараат најдобрите креативни дела во последните 2 години!

Покажете го најдоброто од вашата креативна работа во изминатата година и заземете го вашето место меѓу најдобрите во регионот, но...

Read more
Page 2 of 200 1 2 3 200