Маркетинг & Адвертајзинг

Норвешка изгласа закон со кој инфлуенсерите ќе мора да ги обележуваат ретушираните фотографии

Норвешкото парламентарно законодавно тело неодамна донесе закон со кој ќе бара од сите инфлуенсери и огласувачи јасно да ги обележуваат...

Read more

Софија Дацева, млада иноваторка и претприемачка: За 10 години ќе имам сопствен светски бренд!

Приказната на Софија Дацева, новата хероина на Халкбанк и основачка на две компании што развиваат иновативни технолошки процеси во прехранбената...

Read more
Page 3 of 177 1 2 3 4 177