Маркетинг & Адвертајзинг

„Големата Шестка“ на агенциски групации создале 32,000 нови работни места во 2021 година

Според анализата на адвертајзинг магазинот Campaign, „Големата Шестка“ на глобални маркетинг групации создале 32,000 нови работни места во 2021 година,...

Read more

Михаела Павловиќ ја презеде функцијата креативен директор во хрватската Futura DDB

Агенцијата со долгогодишно регионално искуство ги зајакнува своите креативни редови во Хрватска Михаела Павловиќ Михаела Павловиќ е новиот креативен директор...

Read more
Page 4 of 189 1 3 4 5 189