Медиуми

„Еуроспорт“ и „Дискавери“ ги добија сите ТВ права за емитување во Европа на Олимписките Игри

Интернационалниот Олимписки Комитет (ИОК) објави дека сите телевизиски и мултиплатфорни права за емитување во Европа за следните четири манифестации на...

Read more

Дигиталните издавачи се спојуваат во заеднички ентитет Group Nine Media, поддржани со $100 милионската инвестиција на Discovery

Индустријата на дигитални медиуми е покомпетитивна од било кога претходно. Во времиња како овие... понекогаш е подобро да се застане рамо...

Read more
Page 33 of 44 1 32 33 34 44