Настани

Самит Македонија2025: Компании, работна сила и администрација на иднината преку иновации и дигитална трансформација

Иднината на компаниите, работната сила и администрацијата низ иновациите и дигиталната трансформација е главна тема на годинешниот Самит на Македонија...

Read more

Со подобра инфраструктура, помалку увезени стари возила, развој на свеста – до поефикасен транспорт

„Европски зелен договор: обезбедување ефикасен, безбеден и еколошки транспорт“ е насловот на дебатата инспирирана од тековната изложба „Розови тигри и...

Read more
Page 2 of 148 1 2 3 148