Home » Extra 5 » Македонија има нов бр.1 хотел – Добредојде Мериот!

Македонија има нов бр.1 хотел – Добредојде Мериот!

Почнувајќи од вчера, Македонија доби свој нов бр.1 хотел – Хотел Мериот, дел од ланецот на еден од најексклузивните хотелски ланци Marriott International.

Лоциран во срцето на градот Скопје и плоштадот Македонија, објектот е доминантен во однос на сите објекти кои го опкружуваат и зрачи со својот совршен надворешен лик и префинет ентериер.

Marriott 5 marriott_1 marriott_2 marriott_3 Skopje Marriott (4 Skopje Marriott 6 Skopje Marriott 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365