Home » Extra 5 » Маркетинг365 на Вашиот iOS и Android мобилен уред !

Маркетинг365 на Вашиот iOS и Android мобилен уред !

android and ios apps m365

Вашиот Маркетинг365 одсега е достапен и преку модерни Android и iOS мобилни апликации кои можете веднаш да си ги инсталирате и преку нив да добиете можност М365 да го читате на вашиот мобилен уред, да имате пристап до статиите и тогаш кога сте offline, а и први да ги дознавате ексклузивите преку нашите push нотификации кои ќе Ве информираат кога има нешто ново и важно.

Android и iOS aпликациите се создадени со помош на WordPress плагинот Lynx.Press кој е продукт на водечката македонска компанија за изработка на мобилни апликации Venikom.

Android апликацијата на М365 можете да ја симнете од овој ЛИНК.

iOS апликацијата на М365 можете да ја симнете од овој ЛИНК.

Ако имате било какви прашања, коментари или сугестии поврзани со користењето на апликациите Ве молиме да ни ги испратите на : contact@marketing365.mk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365