Home » Extra 5 » Marketing365 стана официјален претставник на Lions Festivals во Република Македонија

Marketing365 стана официјален претставник на Lions Festivals во Република Македонија

Почнувајќи од овој месец, Marketing365 стана официјален претставник во Република Македонија на најголемите светски фестивали за креативна исклучителност во комуникациите – Cannes Lions, Lions Health, Lions Innovation, Eurobest, Spikes Asia, Dubai Lynx, Asian Marketing Effectiveness и Strategy Awards.

M365 logo

Со овој договор, Marketing365 на своите партнери и соработници од маркетинг, ПР и адвертајзинг индустријата во Македонија ќе им овозможи дополнителни можности за учество на најголемите интернационални фестивали и ќе ги поврзува со најголемите светски експерти од индустријата.

Еден од начините преку кои Marketing365 како официјален претставник на Lions Festivals, на своите соработници, ќе им овозможи активно да учествуваат на овие фестивали, е преку номинирање на членови за во жири комисиите а исто така Македонија сега добива право и за организирање на домашно Young Lions натпреварување, чија цел е развој на млади таленти од адвертајзинг и комуникациската индустрија.

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365