Home » Во фокусот » Националниот демократки институт (NDI) објавува оглас за ангажирање на адвертајзинг и ПР агенции

Националниот демократки институт (NDI) објавува оглас за ангажирање на адвертајзинг и ПР агенции

Националниот демократски институт (НДИ) објави оглас за ангажирање на адвертајзинг и ПР агенции за претстојните активности и кампањи поврзани со парламентарните избори во 2016 година.

NDI tender za agencii -1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365