Home » Super Bowl 2015 Ads » Новата “Ти не си ти – кога си гладен“ реклама на Сникерс

Новата “Ти не си ти – кога си гладен“ реклама на Сникерс

Кога зборуваме за Сникерс…некои ги обожаваат…..а некои неможат да ги смислат….зборуваме за нивните рекламите….чоколадите ги сакаат сите :) Веројатно еден од најзапазените а и нај-annoying рекламни слогани е нивниот “Ти не си ти кога си гладен“ кој го слушавме повеќепати прикачен на неколку нивни ТВ реклами.

По повод Супер Бол 2014, Сникерс, во соработка со агенцијата BBDO New York, креираше нова реклама во која главната улога ја има звездата на “Machete“ ,популарниот Danny Trejo.

Погледнете ја:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365