Home » Во фокусот » Отворени огласи за работа во моментов

Отворени огласи за работа во моментов

Во моментов, за маркетинг и ПР професионалците во Македонија има 4 отворени огласи за работа кои се објавени на Маркетинг365.

За полесен преглед, во продолжение погледнете ги сите отворени позиции и крајните рокови за аплицирање:

  1. Вип вработува маркетинг специјалист, краен рок за аплицирање е 16.03.2018ЛИНК
  2. Њумомент вработува акаунт менаџер, краен рок за аплицирање е 15.03.2018 | ЛИНК
  3. Алкалоид вработува специјалист за социјални медиуми, краен рок за аплицирање е 12.03.2018 | ЛИНК
  4. Chapter4 вработува ПР Менаџер, краен рок за аплицирање е 10.03.2018 | ЛИНК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365