Home » Extra 5 » Создадете го вашиот најубав фото албум со помош на karmapix!

Создадете го вашиот најубав фото албум со помош на karmapix!

Многу често се случува фотографиите кои ги чуваме во нашите компјутери да ни се избришат. Истото може да се случи и во датотеката на нашиот мобилен, или пак со меморискиот стик. За да не се случи да ги изгубите фотографиите, а со тоа и вашите спомени, најсигурен начин да се зачуваат е со нивно печатење. Веб продавницата https://karmapix.com/mk/ нуди разни формати на персонализирани фото албуми, со кои спомените за вашите деца никогаш нема да исчезнат, а моментите кои сте ги доживеале да останат во нивната меморија.

karmapix1_ Ladalo flaer-01

Фотографиите се најдобар потсетник за некое минато време. Сега со фото албумите можете да го отсликате буквално секое случување од растењето на вашите најмили, претворајќи го во драг спомен со трајна вредност. И замислете како слатко ќе се смеете со вашите деца кога после години и години ќе ги прелистувате страниците на нивното детство.

karmapix1_studenti

Младиот креативен тим на karmapix  нуди опција со која фотографиите кои сте ги овековечиле да се испeчатат со најдобар квалитет и да стигнат на ваша адреса. Албумот со фотографиите од вашата венчавка, од патување или од вашето дете го креирате сами на дизајнираните страни што ги изработи тимот на карма.пих. Вие ги вметнувате фотографиите, и создавате албум кој ќе остане и за следните генерации. Веб продавницата Карма пих нуди разни формати на фото албуми, кои лесно и брзо се креираат.  Печатените албуми се одлична можност да ги изненадите вашите роднини во странство, оти може да ги пратите на која било адреса во светот. KarmaPix е веб продавница, единствена од ваков вид на Балканот. А сега со безвременските фото книги на karmapix бидете сигурни дека ќе ги израдувате блиските.

Нарачајте, а фото книгата брзо ќе стигне насекаде во светот. Контактирајте на hello@karmapix.com

karmapix1_zabava 2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365