Home » Extra 5 » Стоби Флипс стикери за Viber

Стоби Флипс стикери за Viber

Витаминка Прилеп, заедно со маркетинг-агенциите Division и Brand Union ја продолжува двеодоливата приказна за Стоби и Чоко Стоби Флипс.

Знаејќи ја популарноста на платформата за комуникација во нашата држава и начинот на кој најчесто комуницираат помладите генерации, беа креирани 29 супер забавни и интересни вајбер-стикери, кои служат како супер замена за сите оние фрази што секојдневно многу често ги користиме при разговорите со нашите пријатели.

За да ги преземете стикерите од вајбер-маркетот и да почнете двеодоливо да комуницирате посетете го следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365