Home » Tag Archives: авторски права на интернет

Tag Archives: авторски права на интернет

ЕУ ја одобри реформата за авторските права на интернет

Технолошките платформи и интернет активисти го подигнаа гласот против одлуката на Европскиот парламент за реформите во регулативата за заштита на авторските права, кои на авторите на видео содржини, музички нумери, производители на вести и сопственици на други права ќе им овозможат да бараат компензација за објавување на нивната содржина онлајн. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365