Home » Tag Archives: Адрис група

Tag Archives: Адрис група

Книга на која ниту огнот, ниту водата не и` можат ништо

Само компаниите кои постојано се прилагодуваат на околностите можат да развијат, да растат и да бидат отпорни на предизвиците. Ова е пораката која Адрис група, една од најуспешните компании во регионот, сакаше да ја пренесе по повод објавувањето на новиот годишен извештај. Нивната публикација со резултатите од работењето во изминатата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365