Home » Tag Archives: АД Европа

Tag Archives: АД Европа

Кампања на А.Д. Европа: Golden Ticket за слатка авантура

Фабриката за задоволства – Европа, подготви големо изненадување за своите купувачи и фанови,  на кое ќе се израдуваат сите вистински љубители на слатки. “Golden Ticket за слатка авантура“ претставува уникатната можност за посета на посакуваната од секого ‪#‎ФабрикаЗаЗадоволства и дегустација на највкусните слатки од АД Европа! Постојат 4 начини за освојување на ... Read More »

Ања Славковиќ (АД Европа)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која ја почнуваме деновиве на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели :) Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365