Tag: акцелераторска програма

Седум македонски стартапи успешно ја завршија регионалната акцелераторска програма на Сеавус Акцелераторот

Со онлајн „Демо ден“, кој помина во одлична и натпреварувачка атмосфера, Сеавус Акцелераторот ја заврши третата акцелератоторска програма – насловена ...