Tag: Александар Милојевиќ

????????????????????????????????????

Адверт-о-визија

Автор: Александар Милојевиќ, стратешки планер во агенцијата McCann Белград Ниеден телевизиски формат не трае толку долго. Дебатата за неа во ...