Home » Tag Archives: Ал Џезеира Балканс

Tag Archives: Ал Џезеира Балканс

Интервју со Милка Смилевска по повод 5 години работа на Ал Џезеира Балкан

Денешен гостин на Маркетинг365 е Милка Смилевска долгогодишен новинар со траг во повеќе македонски медиуми почнувајќи од Радио Велес, Канал5 и ТВ Алфа – во моментов ангажирана како дописник на регионалната телевизија Ал Џезеира Балкан. Поводот е роденденски, нејзината ТВ куќа денеска слави 5 години откако беше лансиран регионалниот ТВ сервис.  M365: ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365