Tag: арс ламина

Нови бајки од Македонија од Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво Сине!“ и издавачката куќа „Арс Ламина“

Најмладите читатели, но и повозрасните љубители на волшебните светови имаат уште една причина за радост. Излезе од печат новата едиција ...

Избрани најдобрите илустрации за „Современите бајки од Македонија“ на Движењето за креативност Иво Лауренчиќ – „Браво Сине!“ и „Арс Ламина“

„Современите бајки од Македонија“ го добиваат својот конечен лик. Креативните концепти изработени од Катерина Соколова, Јована Велинова-Трајанова, Орце Нинески и ...

На конкурсот на Движењето за поддршка на креативност „Иво Лауренчиќ„ и „Арс Ламина “ се пријавија 316 автори со 442 современи бајки од Македонија

(25.08.2020) - Најмладите и љубителите на бајки имаат причина за радост. На конкурсот за „Современи бајки од Македонија“, кој започна ...

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво Сине!“ и издавачката куќа „Арс ламина“ го промовираа новото издание „Бајки од Македонија за цела година“

„Бајки од Македонија за цела година“ - нови волшебни приказни за љубителите на имагинарниот свет Најмладите љубители на безвременските приказни ...

Page 1 of 2 1 2