Tag: АСОМ

„Играј Одговорно“- кампања на Асоцијацијата на спортски обложувалници за одговорно спортско обложување

Под слоганот „Играј Одговорно“, Асоцијацијата на спортски обложувалници на Македонија (АСОМ) започнува кампања за одговорно спортско обложување. Кампањата има за ...

АСОМ: Онлајн обложувањето на странски сајтови е противзаконски – обложувањето на домашни сајтови е безбедно и гарантира сигурна исплата на премии

Асоцијацијата на спортски обложувалници информира дека, откако во април годинава Владата на Република Северна Мaкедонија донесе уредба со која се ...