Tag: Битола

Ексклузивна претпремиера на новиот албум на Крсте Роџевски овозможена од Теохаров аудио заедно со Божиновски фондација и Каре

Теохаров аудио заедно со Божиновски фондација и Каре креираа незаборавно музичко патување во рамките на OFF програмата на фестивалот „Браќа ...

???????

„Дијаманти за дијамантите на филмската уметност“ – Божиновски ја продолжи традицијата на фестивалот Браќа Манаки

Божиновски часовници и накит ја продолжи традицијата на доделување на наградата „Дијаманти на кинематографијата“, во склоп на фестивалот „Браќа Манаки“. ...

Page 1 of 3 1 2 3