Tag: Битола

Битола најуба си!

На денот на ослободувањето на Битола утрово Битолските активисти од Поинаку поставија цвеќиња со надеж за подобра Битола. Тие порачуваат: ...

Во Битола отворен мултинаменски сообраќаен центар, 5.5 милиони евра инвестиција на „СН Осигурителен Брокер“ АД Битола

Новиот „СН Сообраќаен Центар“ во првата деловна година ќе вработи 100 лица  Во присуство на владини претставници, соработници, партнери компании ...

Во прекрасна предновогодишна атмосфера и преполна сала, битолскиот состав Фрагмент одржа новогодишен концерт

„Новогодишна џез бајка – будење на заспаната убавица“. На овој концерт Фрагмент изведуваше традиционални новогодишни и божиќни мелодии како и ...

Page 2 of 3 1 2 3