Home » Tag Archives: брендови. социјални мрежи

Tag Archives: брендови. социјални мрежи

Кои брендови доминираат на социјалните мрежи

Логото на McDonald’s месечно се појавува на речиси 900.000 фотографии на Инстаграм и Твитер Појавата и големата популарност на социјалните мрежи во изминатата деценија им овозможи на компаниите нов вид на интеракција со потенцијалните купувачи.  Таа стана една од клучните механизми за градење на брендовите. Компанијата Brandwatch преку својот специјализиран ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365