Home » Tag Archives: ВИП

Tag Archives: ВИП

Новиот дом на Вип – повеќе од само обичен деловен простор

Телекомуникацискката компанија Вип и официјално ги отвори вратите од новата управна зграда.  Лоцирана во центарот на Скопје, на Плоштадот “Пресвета Богородица”, новата деловна зграда  на Вип  има  8 ката и располага со 8400 м2 корисен работен простор за повеќе од 830 вработени. Новата деловна зграда на Вип е конципирана во ... Read More »

Vip со најнови пост пејд промоции

HBO GO 12 месеци вклучен во претплатата 20GB национален интернет и 200MB интернет во роаминг за деловните корисници Вип со гордост ги претставува најновите промоции во мобилната пост пејд телефонија со која на корисниците им овозможува дополнителна вредност, неограничена комуникација и уште повеќе забава независно од локацијата на која се ... Read More »

Гостите на “Д фестивал” непречено сурфаа на мрежата на Вип

  Посетителите на добро познатиот “Д фестивал” што се одржа во Дојран сурфале на 4Г мобилен интернет двојно повеќе од минатата година, велат извори од телекомуникациската компанија Вип. Врвната организација на фестивалот беше провокација за младите луѓе да ги споделуваат своите доживувања со своите пријатели и следбеници на социјалните мрежи ... Read More »

Со „VIP Experience“ иновативна програма за регрутирање млади таленти, Вип ќе го проширува тимот

Вип бара млади и посветени професионалци од ИТ-секторот, со или без работно искуство. Важно е да сакате да работите во динамична, интернационална средина во која ќе имате шанса многу да учите и да напредувате Компанијата Вип го почнува својот нов проект „VIP Experience“, иновативна програма за регрутирање млади таленти. Ова ... Read More »

Вип со конференција „Women in Digital“

Во организација на телекомуникациската компанија Вип, денеска се одржа првата конференција “Women in Digital” чија главна тема е улогата и значењето на дигиталната технологија во развојот на општеството, како и нејзиниот придонес за еднакво учество на жените и мажите во сите општествени процеси, вклучувајќи го и бизнисот. Учесниците на конференцијата ... Read More »

Вип вработува маркетинг специјалист

Телекомуникацискиот оператор Вип објавува оглас за вработување на маркетинг специјалист – бизнис маркетинг. Кандидатите кои ги исполнуваат квалификациите за работното место своите CV-а треба да ги испратат на: kariera@onevip.mk Крајниот рок за аплицирање е: 16.03.2018 Огласот може да се погледне на следниов ЛИНК. Read More »

„Дискавери“ и „Еуроспорт“ недостапни на “Телеком“ и “Оне-Вип“

Документарните канали на „Дискавери“ и спортските канали „Еуроспорт“ се исклучени од понудата на провајдерите „Оне-Вип“ и „Македонски Телеком“ по одлука на самите првајдери, велат од агенцијата „Креативне идеје“, што ја застапува корпорацијата „Дискавери комјуникејшенс“, сопственик на исклучените канали. „И покрај нашата отвореност и добра волја за преговори, изненадени сме и воедно ... Read More »

Вип оператор Македонија од октомври со нов извршен директор!

Телекомуникациската компанија оне.Вип го објавува назначувањето на Мислав Галер како нов извршен директор. Тој обврските на новата функција ќе ги превземе од октомври 2017 година и ќе го наследи Димитар Ковачевски кој одлучи да ја напушти компанијата и да прифати нови предизвици надвор од оне.Вип и Кластерот. Димитар Ковачевски останува во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365