Home » Tag Archives: едукација

Tag Archives: едукација

САСА постигна рекорд во безбедноста – 365 дена без повреда на работно место

Вработените и менаџментот на рудникот за олово и цинк САСА одбележаа значајно достигнување – 365 дена без повреда на работно место. Претходниот рекорд, регистриран во изминатите 11 години од рестартирањето на рудникот, изнесуваше 210 денови. „Горди сме на нашите вработени за ова достигнување со кое САСА е чекор поблиску до ... Read More »

7 начини на кои PR професионалците можат да ги изменаџираат очекувањата на клиентите

”Менаџирањето на очекувањата на клиентите знае да претставува и ‘’клетва’’ но и ‘’благослов’’ во исто време за  PR агенциите. Клиентите типично не го знаат она што ние го знаеме, па затоа објаснувањето како функционира PR процесот знае да биде и нејасна битка, но има и своја позитивна страна затоа што ... Read More »

Одлична маркетинг акција на “Тиквеш“

Винарската визба “Тиквеш“ во стилот на најголемите светски винарии, деновиве започна одлична маркетинг акција за директна комуникација и едукација на своите конзументи. Имено, љубителите на виното на “Тиквеш“ од денеска имаат уникатна можност да се едуцираат за сортите вино и за најдобрите комбинации со храната уште на самите продажни места ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365