Home » Tag Archives: ЕКИПА

Tag Archives: ЕКИПА

Истражување: Колку пари од реклами заработуваат порталите во Македонија?

Најголем предизвик при изработката на оваа анализа и пресметка ни претставуваше фактот да определиме кои портали ќе ги вклучиме во естимацијата имајќи го во предвид фактот што на пазарот има повеќе од 100 интернет медиуми кои се борат за парче од огласувачкиот колач во Македонија. Голема помош добивме од најголемите ... Read More »

Порталот ЕКИПА за својот петгодишен јубилеј со признанија за пет најдобри македонски спортисти на сите времиња

Во годината кога го прославува својот петгодишниот јубилеј, еден од највлијателните домашни спортски медиуми, порталот ЕКИПА ги избра петте најдобри македонски спортисти на сите времиња, на кои им го додели и признанието „ВРВЕН АС – ЕДЕН ОД НАС“. ЕКИПА, петгодишниот роденден, меѓу другото, го одбележува со изборот на пет имиња кои ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365