Home » Tag Archives: емотивна кампања

Tag Archives: емотивна кампања

Една од најемотивните Божиќни реклами оваа година за заборавените стари лица

„Тоа е само уште еден осамен ден“ во овај емотивен спот на хуманитарната организација Age U.K. Додека сите се зафатени со славење на Божиќ, за некои овај ден е најосамениот во годината. Така е и за овај повозрасен човек во емотивното видео на добротворната организација Age U.K. за кога Божиќ ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365