Tag: згради

Завршена армирано-бетонската конструкција на првата од четирите станбени кули на проектот „Diamond of Skopje“

Комплексот „Diamond of Skopje“ одбележува заокружување на уште една етапа од развојот на проектот. Заврши изградбата на армирано-бетонската конструкција на ...