Tag: златна рипка

Mercedes-Benz ги истакнува своите безбедносни стандарди преку необична приказна за момче и златна рипка

Автомобилскиот бренд Mercedes-Benz објави необична реклама во која ги претставува безбедносните карактеристики на своите автомобили преку драматична приказна за едно ...