Home » Tag Archives: золошка градина

Tag Archives: золошка градина

Зоолошка градина заработи 12 илјади евра благодарение на Pokemon Go!

Зоолошката градина од Антверп, Белгија покажа дека зависниците на играта „Покемон Го“ можат да помогнат во заштита на вистинските животни, додека ги ловат фиктивните суштества :) Имено, зоолошката градина во белгискиот град Антверпен објави дека изминативе денови заработила 12.000 евра од продажба на билети на лица кои влегувале во неа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365