Tag: Зоран Кардула

„Star Wars“ и спомениците од НОБ

Порталот „Bored panda“ ги пренесува неконвенционалните дела на македонскиот графички дизајнер и уметник Зоран Кардула. Во овој безвременски серијал, тој ...