Tag: Инспирирај се од локалниот Дон Дрејпер

НАСТАН: Инспирирај се од локалниот Дон Дрејпер – серија презентации за предизвиците на модерниот маркетинг

Шеесеттите се декадата на подемот во поп-културата, контракултурата, хипи-движењето, револуција во секаков вид на социоопштествените норми во музиката, модата, сексуалноста, ...