Home » Tag Archives: интерактивен говор

Tag Archives: интерактивен говор

Учествувајте во интерактивната честитка на CEO-то на Publicis

(СВЕТ) – Мислите дека корпоративните говори секогаш се досадни ? Yeah right :) Извршниот директор на Публицис Групацијата, Г-дин Маурис Леви, со оригинална интерактивна честитка на YouTube ја честитка Новата Година, но што е уште поважно, за никој да не каже дека неговиот корпоративен говор бил досаден, оваа честика навистина Ви ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365