Home » Tag Archives: Италија

Tag Archives: Италија

Која е најпопуларната и најгледаната реклама на Youtube во Италија за 2018 година?

Видеото постигна голема гледаност благодарение на учеството на американскиот актер Кристофер Лојд Овај ироничен и високо-технолошки спот кој го промовира Fiat 500X во култниот филм Back to the Future: Fiat 500X , потпишан од страна на агенцијата Leo Burnett (Starcom media), е најпопуларната реклама во 2018 година на YouTube во ... Read More »

Во Италија отворен првиот и најубавиот Старбакс локал

Во Милано е отворен првиот Старбакс ресторан, а редот за првото кафе од ваков вид во Италија бил долг и до 300 метри. Starbucks Reserve Roastery, кој претставува нов формат на кафулле, бар и продавница, се протега на 2.000 квадратни метри и има 300 вработени. Старбакс во Милано е еден ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365