Tag: како се прават реклами

Интервју со Борис Белак, креативен директор во Студио Nexus и автор на првата балканска книга за copywriting

Како се пишуваат рекламите? Што претставува пишувањето реклами, односно copywriting? Како тој функционира, и зошто функционира така како што функционира? Одговорите ...