Tag: КАКТУС 2018

Интервју со Никола Жиниќ, претседател на регионалниот дел од жирито на Фестивалот за интегрирани комуникации -КАКТУС 2018

По повод објавувањето на конкурсот за четвртото последователно национално доделување на годишните награди во Србија - КАКТУС 2018 година, разговаравме ...