Home » Tag Archives: конзумирање содржина

Tag Archives: конзумирање содржина

Која е генерација Z? Како тинејџерите ја конзумираат содржината

Под стрес, глобални, внимателени, флуиден идентитет, бунтовници, технолошки “домородци”- ова се само некои од поимите со кои се опишува генерација Z Генерално се дефинира како генерација родена приближно помеѓу 1996 година до 2011 година и оваа генерација го сочинува 25% од населението во светот, а наскоро ќе ја надмине втората ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365