Tag: Косово

Фејсбук избриша 2,632 страници и профили од Македонија, Косово, Русија и Иран поради „координирано неавтентично однесување“

Технолошкиот гигант Фејсбук денес објави дека избришал 2,632 страници, групи и профили на социјалните мрежи Facebook и Instagram поради „координирано ...