Tag: креативи

Art & Illustration

Од „Тешкото“ и „Големата Мајка“ до „Дијатретата“ и „Арабеската“ – Халкбанк нѐ носи на патување длабоко во нашата суштина

Преку корпоративно брендирање до афирмација на трајни културни вредности Халкбанк АД Скопје во рамките на својата ангажираност кон уметноста преку ...