Tag: мултинаменски сообраќаен центар

Во Битола отворен мултинаменски сообраќаен центар, 5.5 милиони евра инвестиција на „СН Осигурителен Брокер“ АД Битола

Новиот „СН Сообраќаен Центар“ во првата деловна година ќе вработи 100 лица  Во присуство на владини претставници, соработници, партнери компании ...