Home » Tag Archives: Натусана Македонија

Tag Archives: Натусана Македонија

Натусана Македонија втора година по ред со награда за најдобра маркетинг кампања во групацијата

Натусана Македонија, компанијата која е ексклузивен партнер за производите од групацијата Др.Тајс Натурварен, еден од најпознатите светски производители на ОТЦ лекови и фармацевтски козметички препарати со врвен квалитет, се закити со две награди за својата успешна работа. На годишниот собир на кој присуствуваат претставници од компаниите партнери во повеќе од ... Read More »

Натусана Македонија со награда за најдобра маркетинг кампања во рамки на својата групација

На редовниот годишен собир на групацијата Др.Тајс Натурварен кој пред десетина дена се одржа во италијанското гратче Градо, компанијата Натусана Македонија која е ексклузивен партнер за производите од оваа групација во Република Македонија беше наградена во две категории и тоа: “За континуиран раст на пазарното учество на брендот Лакалут“  (најмногу ... Read More »

Натусана донираше во Дневниот центар за деца со аутизам

Компанијата Натусана Македонија ја врачи донацијата од кампањата „За хуманоста да стане навика“, за чиј старт пишувавме претходно, наменета за опремување на Дневниот центар за деца со аутизам во Скопје. Со средствата од кампањата се набавени оптички влакна, музички ракавици, базен со топчиња, трамбулина и други реквизити, што се користат ... Read More »

Васко Русевски (Натусана)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која деновиве ја стартувавме на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели  Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека ... Read More »

Натусана Македонија ја започна кампањата „За хуманоста да стане навика“

Натусана за опремување на дневниот центар ќе издвои свои средства а исто така ќе се издвојува и процент од продажбата на брендовите, Мултивитамол витамините и Лакалут детската линија за орална хигиена. Производите од чија продажба се издвојуваат средства за донирање во Центарот се достапни во сите аптеки. Со кампањата „За ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365