Home » Tag Archives: нелегално поставен билборд

Tag Archives: нелегално поставен билборд

Општина Охрид ќе ги отстранува билбордите во комплексот Парк во Охрид?

Како што пренесува охридската телевизија ТВМ, општината Охрид и по еден месец од објавениот повик не успеала да го пронајде сопственикот на , според нив, нелегално поставените билборди во комплексот Парк. Општинскиот Инспекторат го објавил повикот во Службен весник за да се јави сопственикот на билбордите, но сето тоа завршило ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365