Home » Tag Archives: Нептун

Tag Archives: Нептун

Да се запознаеме со… Јасмина Масри

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со нашите читатели. Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ... Read More »

Нептун вработува маркетинг координатор

Трговското друштво за промет на големо и мало, производство и услуги НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје (ул.”Качанички пат”, бр.56, Скопје, телефонски број 02/2656 737) распишува оглас за вработување на: МАРКЕТИНГ КООРДИНАТОР Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: ВСС; Најмалку 2 години работно искуство на исти или слични работни задолженија. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365