Tag: Окта

OKTA Soopshtenie 2023_Chetvrt Kvartal

ОКТА: Солидни оперативни резултати со исклучителен обем на продажба и зголемена прилагодена ЕБИТДА во услови на намалени меѓународни цени на горивата

Финансиски резултати за четвртиот квартал/12 месеци од 2023 година Силни оперативни резултати ја одбележаа 2023 година, покажувајќи значителен напредок во ...

Page 1 of 5 1 2 5