Tag: Орден

Директорката на Публицис Александра Дилевска одликувана со орденот на уметности и книжевност на Република Франција

Директорката на маркетинг  агенцијата Публицис груп, Александра Дилевска Симова е одликувана со престижниот орден,, Витез од Редот на уметности и ...